Quinta da Prelada 20 års Tawny Port
Quinta da Prelada 20 års Tawny Port
Denne 20 års Tawny har en flot gylden farve, med duft af tørrede frugter, mandler og valnødder. Smagen har en flot balance mellem sødme og alkohol, hvor frugten og nødderne går igen.

Quinta de Prelada blev etableret helt tilbage i 1557, men i generationer blev druerne solgt til de store portvinshuse nede i Porto, og således var der ingen udenfor lokalområdet, som kendte til Quinta da Prelada. Det er dog blevet ændret og i dag er Quinta da Prelada et af de nye stjerner i Dourodalen.

LBV 2000 var deres første vin, og den tiltrak sig straks stor opmærksom på grund af dens frugtrigdom og friskhed. Siden fulgte Vintage 2004, som i debutårgang strøg helt til tops ved bedste hedvin overhovedet ved den internationale Wine Challenge i London 2007, og i december 2008 fulgte en "Decanter Award Winner" og titlen som Portugals bedste "Single Quinta Port"


10 års tawny, 20 års tawny, og 40 års tawny er portvin der er lagret mange år på fad. De bør i teorien være i gennemsnit den angivne alder. Vingårdene klassificeres efter et indviklet system fra A til F, hvor A er bedst.
Vis mere
Vis mindre

Quinta da Prelada 20 års Tawny Port

389,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypePortvin
Alc %20%
LandPortugal
OmrådePorto
VinhusQuinta da Prelada
Årgang20 års
SmagsretningKrydret
Halvtør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Smagfulde oste
Skimmelost
Dessert
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP80180320