2 flasker Crozes Hermitage  i trækasse
2 flasker Crozes Hermitage  i trækasse
6 STJERNER I FINANSBUREAUET:
"Et absolut brag af en Crozes-Hermitage fra det forrygende år 2015 som fremstår overraskende drikkeklar med både fylde og elegance i næse såvel som krop. Generøse mængder læder og tobak i næsen og opulent mund med masser af peber og pondus og en snert af mineralitet i eftersmagen. Flot vin og super køb til prisen".

5 stjerner i Vinavisen.dk, i uge 11 2018.
"Lækker rødvin fra den nordlige Rhônedal. Den har blød og fyldig frugt, men også noget, der lige napper lidt i gummerne. Giv den gerne lidt luft."

Vindistriktet Crozes-Hermitage er det største af de nordlige appellationer. Beliggende på den 45. breddegrad, strækker det sig over 11 kommuner i Drôme-departementet. Vindistriktet er stort, og jorderne er ganske forskellige. Det vigtigste område, der er beliggende syd og øst for Tain-l'Hermitage, er formet af tykke lag af valsede skærver fra forskellige istider blandet med rødler og har formet relativt flade overfladeforhold, der kaldes plateauer eller terrasser. I nordvest finder man terroirer, hvor bjergsidernes overfladeforhold er ret stejle.
Vis mere
Vis mindre

2 flasker Crozes Hermitage i trækasse

388,00
   På lager
Antal
LandFrankrig
OmrådeNord Rhône
VinhusLa Passion des Terroirs
Årgang2015
DruerSyrah
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilKalv
Charcuteri
Gris
Flaskestørrelse2 x 75 cl.
TypeRødvin
VarenummerHV0005
Mest sete varer
Andre har også købt
Faber - Rosé (alkoholfri)
Gaveæske 7
Gaveæske 7
Før 484,00
349,00
Gavekurv 1
Gavekurv 1
Før 739,00
599,00