2 flasker Côtes du Rhône Fruité i trækasse
2 flasker Côtes du Rhône Fruité i trækasse
Denne vin er ”kun” klassificeret som en Cotes du Rhône – hvilket kan oversættes til skråningerne omkring Rhône. Men tag ikke fejl; det er en forbavsende god vin! Den lever op til sit navn, fruité – som betyder frugtig. Fusioneret med krydderi af kaffe, peber, et snært af sødme og en behagelig syre, er vinen oplagt til ost og charcuteri. Den er lavet på 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Cinsault. Druerne er høstet fra gennemsnitligt 35 år gamle vinstokke og den er ikke blevet fadlagret.


Domænet fik sit navn i 1969, da Roger Perrin overtog vingården efter sin svigerfar, Paul Bravay.
Under tragiske omstændigheder døde han midt under en høst i 1986, og herefter overtog sønnen, Luc.
Luc var færdiguddannet som ønolog og havde været i lære hos Chateau Beaucastel – én af de absolut bedste producenter i Chateauneuf-du-Pape. Han moderniserede faciliteterne i slutningen af 90’erne, så bygninger såvel som udstyr, den dag i dag, fremstår særdeles velordnede. Men også han blev ramt af en trist skæbne og tabte kampen mod kræften i 2010. Siden har vingården været drevet af Luc’s søster, Véronique og hendes søn, Xavier. Véronique arbejdede inden overtagelsen, som praktiserende ønolog i Bourgogne og Xavier har gennemgået en ønologisk uddannelse i Macon, ligeledes i Bourgogne.
De to og resten af holdet, arbejder nu på, at forevige Roger og Lucs visioner, med grundprincipperne; observation, respekt for naturen, knowhow og tæt samarbejde med deres kunder.

Geografi:
Domaine Roger Perrin er beliggende i den sagnomspundne landsby Chateauneuf-du-Pape, som er beliggende i den sydlige del af Rhône-dalen. Rhône-dalen er ca 800 km lang og går gennem Frankrig og Schweiz. Den har sit udspring i Valais i Schweiz og sit udløb i Camargue, et stort sumpområde syd for Nîmes og Avignon.
Vis mere
Vis mindre

2 flasker Côtes du Rhône Fruité i trækasse

230,00
   På lager
Antal
TypeRødvin
LandFrankrig
OmrådeSydlig Rhône
VinhusRoger Perrin
Årgang2015
DruerSyrah
Grenache Noir
Cinsault
SmagsretningFrugtig
Frisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Milde oste
Kylling
Gris
Flaskestørrelse2 x 75 cl.
VarenummerHV0007
Mest sete varer
Edizione
Edizione Fra 149,00
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Andre har også købt
Aperol
Aperol
109,00
Roc de Candelon
Roc de Candelon
Fra 69,00
Lille æske 6
Lille æske 6
Før 479,00
425,00