Quinta da Prelada 10 års Tawny Port
Quinta da Prelada 10 års Tawny Port
Flot ravgylden Tawny med associationer til svesker, figner, mandariner, nødder og intenst duftende roser i næsen. Derpå endnu mere kompleks i munden hvor chokolade og mokka træder frem.

Quinta de Prelada blev etableret helt tilbage i 1557, men i generationer blev druerne solgt til de store portvinshuse nede i Porto, og således var der ingen udenfor lokalområdet, som kendte til Quinta da Prelada. Det er dog blevet ændret og i dag er Quinta da Prelada et af de nye stjerner i Dourodalen.

LBV 2000 var deres første vin, og den tiltrak sig straks stor opmærksom på grund af dens frugtrigdom og friskhed. Siden fulgte Vintage 2004, som i debutårgang strøg helt til tops ved bedste hedvin overhovedet ved den internationale Wine Challenge i London 2007, og i december 2008 fulgte en "Decanter Award Winner" og titlen som Portugals bedste "Single Quinta Port"10 års tawny, 20 års tawny, og 40 års tawny er portvin der er lagret mange år på fad. De bør i teorien være i gennemsnit den angivne alder. Vingårdene klassificeres efter et indviklet system fra A til F, hvor A er bedst.
Vis mere
Vis mindre

Quinta da Prelada 10 års Tawny Port

189,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
VinhusQuinta da Prelada
Årgang10 års
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP80180310
Andre har også købt
Frederiksdal Likør
NPU Amontillado Sherry
Madeira Rainwater